نقطه‌ی تامل

بی‌تامل زینهار از نقطه‌ی دل نگذری/ زین سواد اعظم اسرار غافل نگذری

نقطه‌ی تامل

بی‌تامل زینهار از نقطه‌ی دل نگذری/ زین سواد اعظم اسرار غافل نگذری

یک بازی بی عیب و نقص

دوشنبه, ۲۷ خرداد ۱۳۹۲، ۰۴:۰۸ ب.ظ

ریشه تمام ضعف‌های کشور و مشکلات مردم، باندیه به رهبری اکبر هاشمی رفسنجانی.

با این گزاره خیلی هم موافق نیستم. اما بررسی چند انتخابات اخیر ما رو به نتایج جالبی میرسونه: سال 76 مردم برای خروج از فضای بسته و جو خفقان شکل گرفته در زمان محافظه‌کاران  تحت زعامت اکبر هاشمی، به مردی رای دادند که نوید آسمانی آبی و هوایی آزاد می‌داد. اگر قبول نکنیم احمدی نژاد 84 محصول اعتراض مردم بود به اشرافیت و بی توجهی به محرومین، که به زعم حقیر از رهاوردهای دوران سازندگی بود، کسی نمی‌تونه انکار کند که احمدی‌نژاد ورژن 2009 محصول تحریک احساسات مردم و ایجاد علامتهای سوال بزرگ در ذهن توده‌ها درباره این باند مخوف و مرموز بود.

این واقعیت که نسخه‌ی بهبود‌یافته و نهایی احمدی‌نژاد، مردی به نام جلیلی با (+تقریبا)  همان آرمان‌ها، ولی با تکمیل بعضی نواقص اساسی موجود در نسخه قبلی خودش، در معرض انتخاب همان مردم قرار گرفت و بازخوردی به مراتب کمتر دریافت کرد، مهر تاییدیه بر درستی همین نظریه، یعنی آنتی‌هاشمی بودن انتخابات 88. به این معنی که صرف این که احمدی‌نژاد آنتی‌تز هاشمی بود به مراتب برای مردم مهم‌تر از چیستی تز احمدی نژاد بود.

و نکته تامل برانگیز داستان اینه: امروز دست روزگار و البته کارگردانی خوب صحنه، همان مردم رو در بازی‌ای قرار داد که نتیجه‌اش برگزیدن مردیست که به گفته خودش حاضر بوده تمام زمان فیلم انتخاباتیش رو به سخنرانی هاشمی اختصاص بده. و این یعنی خیلی از ما و حتی نخبگان ما در تلقی از خود دچار اشتباه بزرگی شدیم. ملت ما هنوز راه زیادی در پیش داره.

و من، امروز، در این لحظه‌ی "تاریخی"، آغاز سال یکهزار و سیصد و شصت و هشت را اعلام نموده و به همه ایرانیان شادباش عرض می‌کنم! (دقیقا با همون لحن و همون سبک ترسوندن مردم از کلیتی به نام احمدی‌نژاد)


پ ن: اون روزی که من رئیس جمهور بشم، لایحه‌ای ارائه خواهم کرد که به موجب آن حداقل سن رای به 22 سال افزایش پیدا خواهد کرد.

پ ن2: داداش میگه اگر چه با ولایتی بودم، اما بازم خدا رو شکر، دوران مدیرانی مثل رئیس ریشو و چفیه به دوش ولی ناکارآمد دانشگاه ما به سر رسید. میگم آره خوشحال باش، به زودی یک انتلکتوئل ترگل‌مرگل شش‌تیغه‌ی پرافاده و عقده‌ای رو به عنوان روشنفکر بهتون قالب می‌کنن که در ناکارآمدی و تحجر نسبت به عقاید خودش با اون دکتر ریشو فرق بخصوصی نداره، اون وقت می‌بینمت.

چند ماه بعد: دیدگاهم درباره جلیلی کمی عوض شده.

نظرات (۲)

  • مهرک هنرمند
  • حالیا مصلحت وقت در ان می‌بینم
    که کشم رخت به میخانه و خوش بنشینم

    البته با اجازه این کارو 30 سال پیش انجام دادم...
    مرتضی:
    می‌برزند ز مشرق شمع فلک زبانه/ ای ساقی صبوحی درد می شبانه
    عقلم بدزد لختی چند اختیار دانش/ هوشم ببر زمانی تا کی غم  زمانه
    به به! هـ بده...
    سلام

    وبلاگ خوبی داری ...... بالاخره بعد از مدت ها یک وبلاگی دیدم که کپی پیست شعر نباشه  ..... نه خودشو به اصطلاح افسر جنگ نرم احساس کنه ..... نه شکست عشقیه یه دختر و پسر تازه بالغ شده باشه ..... 

    خلاصه بنظر میاد خودتی 

    منم میخوام نظرمو درباره بحثاتون بدم ....

    منم به روحانی رای دادم ...... البته روی کار آمدن روحانی را نتیجه تحریم ها میدانم ...... بنظرم اگر تحریم ها نبود حاکمیت اجازه رشد دوباره به هاشمی و اعوان و انصارش رو نمیداد ....... اون همه هزینه در سال 88 حاکمیت پرداخت نکرد که دوباره اجازه ظهور دوباره به این افراد بده ... فقط و فقط در چارچوب کمر شکن شدن تحریم ها و احتمال بروز شورش های اجتماعی و همچنین سایه جنگ میتوان کمی عقب نشینی حاکمیت را تفسیر کرد . هاشمی و روحانی به هیچ عنوان اعتقادی به آزادی ندارند و روحیه ازاده ای هم ندارند ......  چون اگر چنین بود هم اکنون مانند بسیاری در زندان میبودند .....امید مردم به روحانی فقط در جهت بهبود وضع اقتصادی و دور شدن سایه جنگ است .

    با آرزوی موفقیت برای شما 
    کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
    اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">